Sommige Dingen Die Je Moet Weten Over Levitra

 

Levitra is een oraal geneesmiddel. Dit geneesmiddel bevat vardenafil als actief bestanddeel. Dit geneesmiddel wordt gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen door het ontspannen van de zwellichamen.

Erectiele disfunctie is een aandoening waarbij mannelijke patiënten hun penis langer niet rechtop gevolg van slechte doorbloeding in de penis. Deze actieve vormen van dit geneesmiddel is behoort tot de klasse van PDE type 5-remmers. Dit geneesmiddel is verantwoordelijk voor het remmen van PDE-5 enzym. Deze PDE -5 enzymen zijn verantwoordelijk voor de afname van cyclisch guanosine monofosfaat (cGMP) en stikstofoxide (NO). Dit cGMP niet direct op de erectiele vasculaire spieren. Tijdens het wekte NO vrijkomt als tussenproduct uit de zenuwuiteinden van de caverneuze corpus van de penis. Deze NO is ingeschakeld om guanylate cycli enzym leiden tot toename concentratie van cGMP. Dit cGMP is verantwoordelijk voor de toename bloedstroom naar de penis waardoor verbeteren van de seksuele activiteit.

Een introductie om Levitra Bijwerkingen

De meest voorkomende bijwerkingen van Levitra zijn hoofdpijn, blozen, verstopte neus of loopneus, indigestie, maagklachten, duizeligheid en pijn in de rug.

Ernstig Levitra bijwerkingen

Hoewel het niet toevallig veel patiënten, is het mogelijk om een allergische reactie op Levitra. Als de patiënt een van de volgende symptomen tijdens het gebruik van deze medicatie, moeten zij onmiddellijk medische hulp inroepen:
Beklemming op de borst;
Moeilijkheden met ademhalen;
Hives;
Zwelling van de keel, mond, nek, gezicht of tong.

Andere ernstige bijwerkingen kunnen ook:

Geheugenverlies;
Vision veranderingen;
Langdurige en pijnlijke erecties;
Ernstige hoofdpijn;
braken;
Gevoelloosheid van een ledemaat;
Epileptische aanvallen;
Onregelmatige hartslag;
Tinnitus (oorsuizen);
Plotselinge verlies of vermindering van het gehoor;
Hypertensie;
Urine-incontinentie;
Onverklaarbare huiduitslag;
Spierpijn (myalgie);
Plotselinge hartdood in extreme gevallen.